Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Hoe gezond is een avocado?

Deze peervormige fruitsoort heeft vele goede vetten. Lees de 12 gezondheidsvoordelen van het eten van een avocado in aangegeven artikel.

Avocado-gezond-800x416

https://gezond10.nl/voeding-dieet/avocado-gezond/

  Dat fruit na het avondeten ongezond is, is een hardnekkig fabeltje. Je hoort populaire…

Lees meer >

Voedingstips tijdens de overgang. Het kan geen kwaad goed op je voeding te letten tijdens de…

Lees meer >

Tropische temperaturen op vakantie....dan is een ijskoude ijskoffie natuurlijk heerlijk! Maar een frappucino van een bekende…

Lees meer >