Afslankstudio

Zlim helpt je met een individuele aanpak voor gegarandeerd resultaat.

Afslankstudio

In de afslankstudio van zlim werken wij volgens het vier-stappenplan dat gericht is op gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie. Geen jojo-effect, maar een plan van aanpak voor langere termijn. Voel je goed en geniet van het leven. Welkom bij de afslankstudio van zlim.

Gericht afslanken in de afslankstudio

Je wilt bijvoorbeeld alleen bij je bovenbenen en buik afvallen, maar je weet niet hoe. Wij helpen je hierbij en laten je graag kennismaken met het vier-stappenplan. Eerst maken we een figuuranalyse zodat we een goed en reëel beeld van je krijgen. Aan de hand van jouw wensen, lichaamsbouw, conditie, metabolisme en de meting stellen we een persoonlijk programma op. Dan kan het doelgericht bewegen echt beginnen. Het bewegingsprogramma wordt speciaal voor jou samengesteld zodat jij jouw doelen bereikt. Het sporten vindt plaats in een warmtecabine dat de doorbloeding van de huid en het spierweefsel bevorderd. Ozontherapie is ook onderdeel van ons stappenplan. Gedurende 15 minuten onderga je een ontspannende huidbehandeling in de ozoncabine. Ozonzuurstof zorgt ervoor dat je poriën van je huid worden geopend en afvalstoffen verwerkt worden.

Deskundig voedingsadvies

De laatste stap van het stappenplan is het voedingsadvies van gediplomeerde diëtisten en/of gewichtsconsulenten. Wij maken een plan van aanpak voor je voor de langere termijn zodat je je nieuwe levensstijl echt volhoudt. Oftewel, een leven lang slank en fit met zlim! Geïnteresseerd? Vraag vandaag nog een gratis figuuranalyse in onze afslankstudio aan. Voor vragen kun je bellen naar 0186-618619.

Andere bezoekers bekeken ook:
Gewichtsconsulent Oud-Beijerland | Ozontherapie Nederland | Voedingsdeskundige Oud-Beijerland