Gewichtsconsulent

Zlim helpt je met een individuele aanpak voor gegarandeerd resultaat.

Gewichtsconsulent

Maak een afspraak bij de gewichtsconsulent en maak kennis met een nieuwe levensstijl. Geen shakes, pillen of andere maaltijdvervangers. Maar gewoon lekker en verantwoord eten. Deze levensstijl is namelijk wél vol te houden waardoor er geen jojo-effect ontstaat. De gewichtsconsulent kijkt naar jouw wensen en doelen en stelt een plan voor langere termijn op. Of beter gezegd: een leven lang slank en fit!

Maak een afspraak bij de gewichtsconsulent en haal meer uit het leven

Wij vinden het belangrijk om te investeren in jouw gezondheid. Maak de kans kleiner op welvaartsziekten zoals een te hoge bloeddruk, suikerziekte, hart- en vaatziekten etc. De gewichtsconsulent zal je kennis laten maken met onze vier- stappenmethode. Je schrijft je eerst in voor een gratis figuuranalyse, waarna wij aan de hand van de resultaten en jouw doelen oefeningen selecteren die je uitvoert in de verwarmde cabines. Ook onderga je ozontherapie wat goed is voor de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen. Tevens ziet je huid er beter uit en vermindert of verdwijnt cellulitis.

Tips van de gewichtsconsulent

Heb je niet zoveel tijd om hele maaltijden klaar te maken? Dat hoeft ook helemaal niet. Hier vind je een rijtje met gezonde en snelle recepten. Allemaal gerechten waar je met een goed gevoel van kan genieten. Naast gezond eten is sporten ook belangrijk. Bepaal jouw doel en ga ervoor! Vraag vandaag nog een gratis figuuranalyse aan. Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0186-618619.

Andere bezoekers bekeken ook:
Ozontherapie Nederland | Voedingsdeskundige Oud-Beijerland | TFM cabine