Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Gewichtsconsulent

Zlim helpt je met een individuele aanpak voor gegarandeerd resultaat.

Gewichtsconsulent

Maak een afspraak bij de gewichtsconsulent en maak kennis met een nieuwe levensstijl. Geen shakes, pillen of andere maaltijdvervangers. Maar gewoon lekker en verantwoord eten. Deze levensstijl is namelijk wél vol te houden waardoor er geen jojo-effect ontstaat. De gewichtsconsulent kijkt naar jouw wensen en doelen en stelt een plan voor langere termijn op. Of beter gezegd: een leven lang slank en fit!

Maak een afspraak bij de gewichtsconsulent en haal meer uit het leven

Wij vinden het belangrijk om te investeren in jouw gezondheid. Maak de kans kleiner op welvaartsziekten zoals een te hoge bloeddruk, suikerziekte, hart- en vaatziekten etc. De gewichtsconsulent zal je kennis laten maken met onze vier- stappenmethode. Je schrijft je eerst in voor een gratis figuuranalyse, waarna wij aan de hand van de resultaten en jouw doelen oefeningen selecteren die je uitvoert in de verwarmde cabines. Ook onderga je ozontherapie wat goed is voor de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen. Tevens ziet je huid er beter uit en vermindert of verdwijnt cellulitis.

Tips van de gewichtsconsulent

Heb je niet zoveel tijd om hele maaltijden klaar te maken? Dat hoeft ook helemaal niet. Hier vind je een rijtje met gezonde en snelle recepten. Allemaal gerechten waar je met een goed gevoel van kan genieten. Naast gezond eten is sporten ook belangrijk. Bepaal jouw doel en ga ervoor! Vraag vandaag nog een gratis figuuranalyse aan. Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0186-618619.

Andere bezoekers bekeken ook:
Gericht afvallen | Afslankstudio | Sportschool Oud-Beijerland