Ozontherapie Nederland

Zlim helpt je met een individuele aanpak voor gegarandeerd resultaat.

Ozontherapie Nederland

Ozontherapie is onderdeel van de vier-stappenmethode van zlim Nederland. Door het hele land vind je onze praktijken waar wij al 30 jaar enthousiast zijn over de zlim-methode. Het begint allemaal met een gratis figuuranalyse. Deze is eenvoudig online aan te vragen. Ben jij al bekend met ozontherapie in Nederland?

Een gezonde en strakke huid dankzij ozontherapie in een van onze praktijken, verspreid door heel Nederland

Onderdeel van de zlim-methode is de ozontherapie. 15 minuten lang onderga je een ontspannende huidbehandeling in de ozoncabine. Ozonzuurstof opent de poriën van je huid waardoor bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen gestimuleerd worden. Maar waarom is het belangrijk om deze ozontherapie te ondergaan in een praktijk in Nederland? Ozonzuurstof zorgt er namelijk voor dat huidcellen zich sneller vernieuwen en perfect aansluiten op plaatsen waar overtollig vet is verdwenen. Hierdoor vermindert of verdwijnt cellulitis en krijg je een mooie, gladde en strakke huid.

Een gratis figuuranalyse

Vraag vandaag nog een gratis figuuranalyse aan bij de dichtstbijzijnde praktijk. Reken af met overtollige kilo’s en zit weer lekker in je vel. Heb je vragen? Of ontvang je graag meer informatie over onze methode? Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0186-618619. Benieuwd wat anderen van onze methode vinden? Neem eens een kijkje onder het kopje ‘Resultaten’.

Andere bezoekers bekeken ook:
Sportschool Oud-Beijerland | Afslankmethodes | Afslankstudio