Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Ozontherapie Nederland

Zlim helpt je met een individuele aanpak voor gegarandeerd resultaat.

Ozontherapie Nederland

Ozontherapie is onderdeel van de vier-stappenmethode van zlim Nederland. Door het hele land vind je onze praktijken waar wij al 30 jaar enthousiast zijn over de zlim-methode. Het begint allemaal met een gratis figuuranalyse. Deze is eenvoudig online aan te vragen. Ben jij al bekend met ozontherapie in Nederland?

Een gezonde en strakke huid dankzij ozontherapie in een van onze praktijken, verspreid door heel Nederland

Onderdeel van de zlim-methode is de ozontherapie. 15 minuten lang onderga je een ontspannende huidbehandeling in de ozoncabine. Ozonzuurstof opent de poriën van je huid waardoor bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen gestimuleerd worden. Maar waarom is het belangrijk om deze ozontherapie te ondergaan in een praktijk in Nederland? Ozonzuurstof zorgt er namelijk voor dat huidcellen zich sneller vernieuwen en perfect aansluiten op plaatsen waar overtollig vet is verdwenen. Hierdoor vermindert of verdwijnt cellulitis en krijg je een mooie, gladde en strakke huid.

Een gratis figuuranalyse

Vraag vandaag nog een gratis figuuranalyse aan bij de dichtstbijzijnde praktijk. Reken af met overtollige kilo’s en zit weer lekker in je vel. Heb je vragen? Of ontvang je graag meer informatie over onze methode? Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0186-618619. Benieuwd wat anderen van onze methode vinden? Neem eens een kijkje onder het kopje ‘Resultaten’.

Andere bezoekers bekeken ook:
Gewichtsconsulent | Afslankmethodes | TFM cabine