Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Etenswaren die buikvet doen verminderen

 1. Amandelen (en heel veel andere soorten noten). Amandelen vullen ontzettend goed waardoor je minder de neiging hebt om te snacken. Teveel noten is trouwens ook niet goed. Houd het ongeveer bij 12-24 per keer, dagelijks is ook niet nodig. En de goede vetten in de noten zetten het buikvetverbrandingsproces in gang.
 2. Bessen en rood fruit (bosbessen, aardbeien, frambozen) zitten bom vol met vezels. Deze vezels zorgen voor een soepele darmflora wat ook invloed zal hebben op je buikvet.
 3. (Zwarte)Bonen zitten propvol met eiwitten en vezels. Bonen ontgiften het lichaam door afvalstoffen op te ruimen (je weet precies wat er dan gebeurt) en het buikvet neemt af.
 4. Tonijn en zalm zitten tot de nok toe vol met omega-3 vetzuren die helpen om buikvet te voorkomen en te laten verdwijnen.
 5. Groene groenten zoals spinazie, rucola en broccoli. Vol met vitamines, mineralen én vezels. Ze zorgen voor een vol gevoel en laten buikvet verdwijnen.
 6. Parmezaanse kaas verbrandt buikvet. Het klinkt raar, maar het schijnt dat deze kaas het hormoon activeert dat buikvet verbrandt.
 7. Olijfolie en kokosolie. Het lichaam heeft namelijk vet nodig om vet te verbranden. Dat werkt als volgt: goede vetten helpen slechte vetten af te breken.
 8. Spaanse peper bevat capsaïcine. Dat is het bestanddeel dat je voelt prikkelen op je tong. En dat is ook het stofje dat meer calorieën verbrandt en minder vet opslaat.
 9. Peren bevatten twee soorten antioxidanten die de opslag van vet tegenhouden.
 10. Zonnebloempitten zijn beladen met enkelvoudig onverzadigde vetten, goede vetten die slechte vetten (zoals buikvet) helpen af te breken.
 11. Witte thee schijnt vet uit vetcellen op te nemen. Groene thee laat de stofwisseling ontzettend toenemen. Pas wel op welke thee je neemt, want aan sommige theesoorten is geraffineerde suiker toegevoerd.
 12. Appelazijn belemmert vetopslag en stimuleert vetverbranding. De perfecte combinatie is het niet?
 13. Vers citroensap reinigt en zet extra vaart achter zowel de spijsvertering als de vetverbranding. Het is niet voor niets dat velen hun dag beginnen met het sap van een halve citroen. Dat doen ze vast niet omdat het zo “lekker” is.
Er bestaan tientallen diëten. Daarnaast zijn er vele voedingsgoeroes met hun “goede adviezen” over gezonde…

Lees meer >

Noten zijn gezond! Een handje noten per dag verlaagt het risico op hart- en vaatziekten.…

Lees meer >

Motivatie is de eerste stap & positive thinking! Ben je gemotiveerd en wil je aan…

Lees meer >