Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Valkenswaard

Eindhovenseweg 128-130
5552 AE Valkenswaard
Tel: 040-20 49 253

Openingsuren
Maandag 09u00-21u00
Dinsdag 09u00-21u00
Woensdag 09u00-12u30
Donderdag 09u00-21u00
Vrijdag 09u00-12u30
Zaterdag 09u00-12u30

KORTINGSACTIE !!! JANUARI HAPPY NEW YEAR!

Begin 2018 goed! Na alle december-cadeautjes nu een januari-cadeau van ons!

Start met een kuur bij Zlim Valkenswaard en ontvang € 75,- KORTING! Bel ons voor een vrijblijvende figuuranalyse.
Actie geldig t/m 31-01-2018

AANVULLENDE BEHANDELINGEN

Als aanvulling op ons afslankprogramma bieden wij tevens:

Bindweefselmassage:
Bindweefselmassage is een behandelmethode van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel, waarbij de kop van een massage-apparaat  de huid omhoog zuigt en op- en afrolt. De behandeling is niet chirurgisch en volkomen veilig. De massage stimuleert  doorbloeding van de huid en onderliggend bindweefsel en intensiveert bloed- en lymfecirculatie waardoor weefselblokkades verdwijnen.

Onderhuidse bindweefselmassage verbetert de algehele conditie van de huid en de contouren van het lichaam. Is bij uitstek geschikt voor behandeling van cellulite,  maar brengt ook na gewichtsverlies of zwangerschap de huid weer snel in conditie.

Stabiele cavitatie
Veel vrouwen die af zijn gevallen en weer een gezonde BMI hebben, hebben nog wel te maken met hardnekkige, plaatselijke vetophopingen. Bijna alle vrouwen kennen de bewuste plekken op de binnenkant en buitenkant van de bovenbenen, de bovenarmen, de billen en de vetophoping rondom de heupen, ook bekend als de “lovehandles”  Hoeveel je ook traint, wat je ook doet:  die vetophopingen zijn zo hardnekkig dat zij ondanks verstandig eten en voldoende bewegen niet verdwijnen. Ook deze ‘probleemzones’ kunnen bij Zlim met de nieuwste apparatuur worden behandeld worden. Door middel van stabiele cavitatie, een ultra moderne behandeltechniek op basis van geluidsgolven in combinatie met hogedrukgolven,  worden ook de laatste, hardnekkige, vetophopingen definitief verwijderd.

Contact formulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Valkenswaard
Eindhovenseweg 128-130, 5552 AE Valkenswaard, Nederland