Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Beuningen

De Balmerd 2
6641 LD Beuningen
E-mail: beuningen@zlim.nl
Tel: 024- 373 50 36

Openingsuren
Maandag 8.30-13.00 en 16.30-21.00
Dinsdag 8.30-13.00 en 16.30-21.00
Woensdag 8.30-13.00 en 16.30-20.30
Donderdag 8.30-13.00 en 16.30-21.00
Vrijdag 8.30-15.00
Zaterdag 9.00-11.30

gratis inloopuur!

 

Wilt u onze methode een keer vrijblijvend proberen??

Vanaf heden hebben we twee keer per week een INLOOP-UUR waarin u kunt ervaren hoe het is om in een warmtecabine te sporten, aansluitend heerlijk ontspannen met de ozonzuurstoftherapie.

Hierna kunt u eventueel een figuuranalyse afspreken waarin u gewogen en gemeten wordt waarna wij een persoonlijk advies kunnen geven.

De inloopuren zijn elke dinsdag en donderdag van 11.00 uur tot 12.00 uur.

Aanmelden dus niet nodig, loop zo binnen!

Groetjes Team Zlim Beuningen

Vraag uw gratis figuuranalyse aan. Mét schriftelijke centimetergarantie en mogelijke terugbetaling door de zorgverzekeraar voor de voedingsconsulten!

De gewichtsconsulente van ZLIM Beuningen mevrouw M.W.M. Coenen is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Hiermee voldoet zij aan de kwaliteitseisen van de zorgverzekeraars en kunnen de voedingsconsulten geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Dit hangt af van uw zorgverzekeraar en het pakket dat u heeft.
Kijk op onderstaande link en kijk of u hiervoor in aanmerking komt.
www.gewichtsconsulenten.nl

ZUMBA!

Naast ons vertrouwde V-gym lessen bieden we  live Zumba lessen aan.

Onder leiding van Claudie kun je op maandag (10.30 tot 11.15), dinsdag (19.00 tot 19.45) en donderdag (09.30 tot 10.15) lekker bewegen op muziek!

 

Stabiele cavitatie

 

Stabiele cavitatie is een methode om door middel van druk- en geluidsgolven vetcellen af te breken. Via een behandelkop die op de huid geplaatst wordt, worden ultrageluidsgolven afgegeven. Hierdoor wordt het vocht rondom de vetcellen in beweging gebracht; er ontstaan luchtbelletjes tussen de vetcellen die vervolgens imploderen. Het vrijgekomen vet wordt op natuurlijke wijze opgenomen in de lymfe en de bloedbanen. Deze transporteren het naar de nieren en de lever waarna het in de urine en de ontlasting het lichaam verlaat. Zo voert het lichaam het vrijgekomen vet op een 100% natuurlijke lichaamseigen manier af.

 

Bindweefselmassage (anti-cellulite)

Bindweefselmassage heeft betrekking op alles wat zich onderhuids afspeelt, zoals vetophopingen, stoornissen in het bindweefsel en littekenweefselvorming. De massage waarbij een technisch hoogwaardig apparaat wordt gebruikt die de huid omhoog zuigt en gelijktijdig op- en afrolt, is prettig en werkt ontspannend.
Grote vetophopingen of veel overgewicht kan niet alléén met bindweefselmassage worden behandeld. Zlim Beuningen biedt een combinatie aan van gezonde voeding, doelgerichte trainingsschema’s en (indien gewenst) bindweefselmassage. Op deze manier is het mogelijk om plaatselijk af te slanken. Je huid verslapt niet maar blijft mooi stevig.

Andere aanvullende behandelingen onder ons dak:

Collageenbank

Lymfedrainage

Detox bodywrap

Kanteltrilplaat

 

Contact formulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.