Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Breda

Nieuwe Heilaarstraat 39
Breda (Princenhage)
Tel.: 076 - 5309388

Openingsuren
Maandag 08.00 - 22.00
Dinsdag 09.00 - 12.00 en 17.00 - 21.00
Woensdag 09.00 - 12.00 en 16.30 - 22.00
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag 08.00 - 15.00
Zaterdag 08.00 - 12.00

Behandelingen Zlim Breda

Afvallen of plaatselijke figuurcorrectie

Je kunt bij ons terecht voor zowel algemeen gewichtsverlies als plaatselijke figuurcorrectie.

 

Ozontherapie

Heerlijk ontspannen na een sessie dankzij de ozon-zuurstof behandeling. Naast een ontspannen gevoel behoud je dankzij deze behandeling ook een strakke en gladde huid, zelfs als je vele kilo’s afvalt.

 

Diëtiste

De diëtiste begeleidt je tijdens de kuur zodat je op een gezonde en verantwoorde wijze afvalt. Kilo’s verliezen tijdens de kuur en vooral behoud van gewicht in de periode daarna. Afvallen met gezond verstand!
Onze diëtiste is aangesloten bij de Huisartsen Zorggroep Breda. Ook als niet-klant van Zlim Breda kun je bij haar terecht voor voedingsbegeleiding.

 

Stabiele Cavitatie (vet definitief weg)

Stabiele cavitatie is een methode om door middel van druk- en geluidsgolven vetcellen af te breken. Via een behandelkop die op de huid geplaatst wordt, worden ultrageluidsgolven afgegeven. Hierdoor wordt het vocht rondom de vetcellen in beweging gebracht; er ontstaan luchtbelletjes tussen de vetcellen die vervolgens imploderen. Het vrijgekomen vet wordt op natuurlijke wijze opgenomen in de lymfe en de bloedbanen. Deze transporteren het naar de nieren en de lever waarna het in de urine en de ontlasting het lichaam verlaat. Zo voert het lichaam het vrijgekomen vet op een 100% natuurlijke lichaamseigen manier af.
Kijk voor meer informatie op www.zlimbreda.nl

 

Bindweefselmassage (anti-cellulite)

Bindweefselmassage heeft betrekking op alles wat zich onderhuids afspeelt, zoals vetophopingen, stoornissen in het bindweefsel en littekenweefselvorming. De massage waarbij een technisch hoogwaardig apparaat wordt gebruikt die de huid omhoog zuigt en gelijktijdig op- en afrolt, is prettig en werkt ontspannend.
Grote vetophopingen of veel overgewicht kan niet alléén met bindweefselmassage worden behandeld. Zlim Bodystyling Center Breda biedt een combinatie aan van gezonde voeding, doelgerichte trainingsschema’s en (indien gewenst) bindweefselmassage. Op deze manier is het mogelijk om plaatselijk af te slanken. Je huid verslapt niet maar blijft mooi stevig.
Kijk voor meer informatie op www.zlimbreda.nl

 

ROM-machine (fit in 2x 4 minuten)

Het komt je vast bekend voor; iedereen is tegenwoordig druk, druk, druk. Met het werk, met het gezin, met van alles. Eigenlijk weten we heel goed, dat we meer moeten bewegen om fit en gezond te blijven. Maar er zijn zoveel dagelijkse bezigheden die ook veel tijd vragen, dat bewegen er vaak bij in schiet.
De ROM-machine biedt dé oplossing; in slechts 2×4 minuten een totale lichaamstraining. Maar liefst 80% van de spieren wordt getraind! Het resultaat is een verbeterde conditie en een toename van fysieke kracht.
De ROM-machine staat gratis ter beschikking voor alle Zlim klanten. Hoeft niet, mag wel!
Kijk voor meer informatie op www.zlimbreda.nl

 

Schoonheidspecialiste YourBeauty

Nikky de Lange is de schoonheidsspecialiste en visagiste van schoonheidssalon YOURBEAUTY, gevestigd in het pand van Zlim Breda. Nikky: ”Ik vind het belangrijk om met natuurlijke producten te werken. Daarom heb ik gekozen voor het merk Lumineus Natural Cosmetics. Dit merk is gebaseerd op rijstkiemolie en bevat veel vitaminen, proteïnen, mineralen en anti-oxidanten. Door de unieke moleculensamenstelling wordt het product snel en diep opgenomen in de huid.
Naast schoonheidsbehandelingen kun je ook terecht voor professionele visagie en wimperextensions.”
Kijk voor meer informatie op www.salonyourbeauty.nl

 

Mogelijkheden mannen bij Zlim Breda

Zlim Breda hanteert elke avond vanaf 20.00 uur en op zaterdag om 11.00 uur gemengde openingstijden. Dat wil zeggen dat mannen op dat tijdstip ook terecht kunnen voor een sportafspraak.
De overige tijden is Zlim exclusief voor vrouwen.

Sfeerimpressie Zlim Breda

Contact formulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.