Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Kun je leven zonder suiker?

Zonder suiker in de vorm van suikerklontjes etc. wel, maar zeker niet zonder glucose. Een helder artikel in het NRC over de noodzakelijkheid van glucose voor onder andere je zenuwstelsel.

 

https://www.nrc.nl/advertentie/royal-cosun/kun-je-leven-zonder-suiker?utm_source=billboard&utm_medium=redactioneel&utm_campaign=royal-cosun&utm_term=0

Deze zomer je benen weer mooi in vorm? Dan is nu het moment om te…

Lees meer >

Wist je dat je met wintersport een heel andere spierbelasting heb dan tijdens je dagdagelijkse…

Lees meer >

✨✨Veel ZLIM vestigingen zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Hiermee voldoen we aan de…

Lees meer >