Mango carpaccio

Zlim & Feestelijk gerecht voor 1 persoon

252 kcal pp

Benodigdheden:

  • 0,5 mango
  • 1 tomaat (of 5 kleine cherrytomaatjes)
  • Schijfjes komkommer
  • 0,5 rode ui
  • 1 plak oude of extra gerijpte 30 + kaas
  • 0,5 el olijfolie
  • 1 mespunt bruschetta kruiden (verkrijgbaar bij Oil en Vinegar of Xenos)

Bereidingswijze:

  • Schil de mango en snijd de mango in dunne plakken (of schaaf mango in plakjes met de kaasschaaf) en leg deze op een bord
  • Snijd de komkommer en tomaat in dunne schijfjes en verdeel deze over de plakjes mango.
  • Snijd de ui doormidden en in halve ringen en strooi deze over de carpaccio
  • Verdeel de stukjes kaas over de carpaccio
  • Sprenkel de olijfolie over het geheel en strooi de bruschetta kruiden erover.

Variatietips:

  1. Rangschik mooie plakjes op een amuselepel
  2. Snijd alle ingrediënten in kleine blokjes en serveer als salade in een mooi schaaltje (Of in laagjes in een mooi glaasje)

Variëren of extra aankleden kan met bijvoorbeeld schijfjes paprika en blaadjes basilicum

Wil jij meer inspiratie voor lekkere en voornamelijk gezonde recepten? Download dan ons gratis receptenboek!

mango carpaccio

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?