Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Resultaten

De zlim-afslankmethode is er voor elke vrouw. Ongeacht leeftijd biedt zlim resultaat.
Alle dames hebben hun mooie resultaat behaald bij één van de zlim studio’s. Ontdek hier hun ervaringen.

 • Sara Kemps
  Resultaten: 29 j / - 14 kg / - 99 cm

  Met een gezond stukje wantrouwen en een ongezond stukje overgewicht kwam ik, via via, in aanraking met Zlim. Altijd al een beetje ‘aan de stevige kant’ was ik… Hoe zou een programma van twee keer sporten in de week mij hierbij kunnen helpen?! Nou, heel simpel: wat kleine (maar zeker overleefbare!) aanpassingen in mijn eetpatroon, twee keer per week sporten in de warmtecabine en als ‘toetje’ een kwartier bijkomen in de ozoncabine. Ruim 14 kilo lichter en 99 cm slanker kan ik zeggen dat ik me een veel gezondere en mooiere vrouw voel! En dat gun ik iedereen. Lieve dames van Zlim: bedankt, ook namens de verloren kilo’s

 • Esther Landman
  Resultaten: + 20J / - 15 kg / - 103 cm

  Voor en tijdens de zwangerschap de nodige kilo’s aangekomen. Dit wilde ik graag eraf hebben en zo de stap naar zlim gemaakt. Door de juiste begeleiding en  voedingsadviezen, oefeningen in de cabine, de weeg momenten die een stok achter de deur geven en het verwen momentje in de ozon een mooi resultaat bereikt, waar ik super trots op ben en nooit had durven dromen.

  Thanxs meiden

 • Naomi Verdoorn
  Resultaten: 22 j/ - 8,1 kg / - 77 cm

  In een korte tijd was ik veel kilo’s aangekomen en voelde ik mij er niet meer goed bij. Ik heb vaak en verschillende diëten geprobeerd maar er was geen resultaat of hield ik het niet lang vol. Via mijn moeder kreeg ik te horen over ZLIM en ik besloot om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens het gesprek werd mij uitgelegd hoe ze te werk gaan. Zelf vond ik het erg fijn dat het alleen voor vrouwen is en er goede begeleiding is. Nu 2 maanden verder heb ik mijn doel bereikt en voel ik mij weer super goed in mijn vel zitten.

  Ik wil de dames van ZLIM super bedanken voor de leuke en persoonlijke begeleiding.

 • Mandy Mol
  Resultaten: -58 cm / - 7,4 kg

  Zlim dames , ik wil jullie ontzettend bedanken voor alle motivatie die had ik soms echt even nodig. Na 2 zwangerschappen te hebben gehad en jaren sporten wilde ik de overtollige kilo’s er toch afhebben! Ik zag zo veel mooie resultaten bij Zlim!Na het gesprek had ik gelijk energie en wilde gelijk beginnen! Ik ging ervoor, na 12 weken gesport te hebben onder super begeleiding heb ik een mooi resultaat behaald. Dank jullie wel !

 • Vera
  Resultaten: 28 j / - 20 kg/ - 136 cm

  Al lange tijd worstelde ik met mijn gewicht en wist er maar niets vanaf te krijgen. Zeer frustrerend. Om op mijn werk te komen reed ik vaker langs ZLIM. Na veel wikken en wegen de moed bij elkaar geraapt om eens te informeren. Het was een grote schok en confrontatie voor mijzelf toen ik het intake gesprek kreeg. Dit motiveerde mij nog meer om door te zetten en mijn doelen te behalen. Nu ongeveer 9 maanden verder ben ik zo blij dat ik de stap heb genomen om mij hier aan te melden. Het ging allemaal zo goed en vanzelf dat we mijn doelen hebben bijgesteld. Dames van Zlim, super bedankt voor de mooie, leuke en persoonlijke begeleiding! Tot snel, want ik blijf de verstevigingskuur volgen.

 • Kristel
  Resultaten: 27 j/ - 7 kg/ - 50 cm

  Via een collega van mij ben ik te weten gekomen over het sporten in een warmte cabine. Ik was op zoek naar een manier om met sporten ook af te vallen en een bepaald resultaat te behalen en dit ook te behouden.

  Ik ben toen bij Zlim terechtgekomen. Het fijne bij Zlim is, dat je een volledig persoonlijk sportprogramma krijgt, wat op jouw wensen inspeelt. Daarbij vond ik het prettig dat je niet alleen maar 2 keer per week een half uurtje moet sporten, maar ook een persoonlijk voedingsadvies krijgt. Je wordt bij Zlim volledig begeleid van begin tot einde.

  Ik hou van lekker eten en zal dit ook blijven doen, maar ik heb nu wel de balans gevonden die ik nodig had en miste in mijn dagelijkse routine. Het duurde enige tijd voordat ik mijn draai erin gevonden had, maar als je dan resultaat gaat ziet, motiveert dat alleen maar om door te gaan. Ik ben in 3 maanden tijd 7 kg afgevallen en in totaal 50 cm! Een resultaat waar ik van tevoren alleen maar van kon dromen!

  Ik wil dan ook Nicole en Kyra bedanken voor hun super begeleiding en coaching de afgelopen tijd! Zonder hen was dit niet gelukt.

 • Carolien Rosendaal
  Resultaten: 20 j / -28 kg

  Toen ik bij zlim begon, was ik onzeker over mijn uiterlijk, vooral over mijn overgewicht. Gelukkig nu, een paar jaar verder en 30 kilo lichter, voel ik mij een stuk fitter en ben ik ook zelfzekerder geworden. Ik heb nu weer een gezond gewicht en dat wens ik toe aan iedere vrouw. Ik hoop dat ik veel vrouwen kan inspireren om net als ik met zlim en het nodige doorzettingsvermogen af te slanken op een veilige en verantwoorde manier.

 • Renee Asijee
  Resultaten: 20 j / - 15 kg

  Graag wil ik mij ervaring bij zlim met jullie delen:

  Voordat ik bij zlim terecht kwam was ik al een half jaar bezig met sporten en afvallen. Helaas bereikte ik niet het gewenste doel dat ik voor ogen had en ging ik op zoek naar een concept dat gelijk resultaat biedt. Een kennis raadde mij aan om eens te kijken of zlim ook niet wat voor mij zou zijn. Al snel volgde de eerste afspraak waarbij mijn (afval)wensen aanbod kwamen. Met de centimeter-garantie wist ik gelijk waar ik aan toe was, wat mij ontzettend gemotiveerd heeft tijdens het sporten. Je krijgt veel verschillende en effectieve oefeningen waardoor je snel resultaat ziet. Ook op het gebied van eten ben ik heel erg goed begeleid en heb ik veel tips gekregen waardoor ik mijn gewenste resultaat in combinatie met het sporten heb bereikt! Kortom; echt een aanrader!

 • Sabina van Rijswijk
  Resultaten: 29 j / -7,5 kg / -61 cm

  Lieve zlim ladies! Ik wil jullie nogmaals heel erg bedanken voor de support en de begeleiding tijdens mijn zlim kuur! Toch een heel mooi resultaat geboekt! Ik raad iedereen zlim aan omdat ik weet dat het werkt! Zeg maar zo, een beetje van jezelf en heel veel van zlim! Jullie zijn een professioneel, leuk en gezellig team!

 • Tessa
  Resultaten: 24 j / - 8 kg / - 65 cm

  Studententijd en vervolgens samenwonen… oeps! Na een paar jaar niet echt opgelet te hebben, was het toch wel even flink schrikken op de weegschaal! Gelukkig kreeg ik de kans om hier wat aan te veranderen dankzij Zlim. Geen dieet dat ik na twee weken toch weer op zou geven, maar gewoon alles (mits het een beetje verantwoord is) lekker eten. Alleen met meer regelmaat en met meer bewustwording van wat je eet. Zo was het makkelijk vol te houden, absoluut geen honger maar toch gingen de kilo’s eraf! Ook de oefeningen in de cabine waren (voor iemand “zonder” buikspieren) goed vol te houden en nu al zo ver opgebouwd dat ik oefeningen doe die ik nooit had gedacht te kunnen! Met name de weeg- en meetmomenten en de bemoedigende begeleiding zijn een stok achter de deur. En de ozoncabine is telkens een ware traktatie, een kwartiertje jezelf verwennen!!

 • Nicolien van Vliet
  Resultaten: 25 j / -19,7 kg / -137 cm
 • Patricia Trappel
  Resultaten: 27 j / - 21 kg / - 119 cm

  De aller aller beste en makkelijkste manier om je overtollige kilo’s kwijt te raken. Super begeleiding van deze toppers! Kan me bijna niet meer voorstellen dat ik zo geweest ben. Zo blij met het resultaat!

 • Pauline Nederpelt
  Resultaten: 20 + j / - 22 kg / - 137 cm

  Ik kan me mijn eerste intake gesprek nog goed herinneren, Ik wilde de kilo’s die ik na mijn twee zwangerschappen was aangekomen er heel graag af hebben.
  Er werd mij verteld dat ik binnen de kuur; 10 kilo en 52 cm kon afvallen. Dit klonk mij als muziek in de oren.
  Door mijn voedingspatroon goed onder de loep te nemen en hier enkele wijzigingen aan te brengen, vlogen de kilo’s eraf.
  De warmte cabine en de ozon cabine hebben er voor gezorgd dat ik mooi over mijn hele lichaam centimeters ben verloren.
  Binnen de kuur ben ik niet 10 maar bijna 22 kilo afgevallen ook ben ik niet 52 cm verloren maar wel 137 cm.
  Ik ben van een maat 44 naar maar 36/38 gegaan. Wat mij zelfstandig nog nooit is gelukt, ook niet voor mijn zwangerschappen!

 • Nienke
  Resultaten: 20 j / - 7,8 kg / - 61 cm
 • Milou Verhagen
  Resultaten: 21 j / - 7 kg / - 75 cm
 • Liesbeth Terdu
  Resultaten: -14,7 kg / - 71 cm

  Nu moet het afvallen gaan lukken! Dit dacht ik na het intakegesprek bij zlim.  Ik had goede hoop dat ik na een half jaartje in de buurt van mijn streefgewicht zou zijn. Gedurende de maanden die volgden bleek dat de persoonlijke begeleiding ontzettend goed werkte. De kilo’s en de centimeters verdwenen langzaam maar zeker. Mijn eetpatroon is aangepast en wel zo dat dit gemakkelijk is vol te houden. Uiteindelijk kwam ik zelfs onder mijn streefgewicht en hoop ik dit vast te houden. Daarom blijf ik nog een poosje een onderhoudskuur volgen om mijn gewicht in de gaten te houden.

  Iedereen die graag gezond wil afvallen raad ik aan eens bij zlim te komen kijken!

   

 • Annemiek Roomer
  Resultaten: 38 j / - 6 kg / - 77 cm

  Klaar was ik met mijn laatste zwangerschaps kilo’s die ik er maar niet vanaf kreeg.
  Besloot ik toen in mei om met Zlim te starten.
  Na een goed gesprek, uitleg, figuuranalyse en proefles was ik nog enthousiaster geworden!
  Wat een super begeleiding tijdens het sporten, maar ook wat voeding betreft ben ik heel wat wijzer geworden.
  Ben ik nu een 1/2 jaar verder en weeg 6 kilo minder en ben 71cm kwijt!!
  Meiden super bedankt, zonder jullie hulp had ik dit niet gekund!
  Jullie zijn nog niet van me af!

 • Leonie Voogt
  Resultaten: 35 j/ - 55 kg / - 222 cm

  Op 26 oktober 2011 startte ik bij zlim. 144 kilo woog ik destijds. Ik droeg een insulinepomp ter behandeling van mijn diabetes type 2, had een negatief zelfbeeld en een kinderwens die maar niet in vervulling wilde gaan. Maar de knop ging om en ik was vastberaden om uit deze negatieve spiraal te komen. Met heel veel doorzettingsvermogen, geduld en vooral steun van zlim woog ik anderhalf jaar later maar liefst 50 (!) kilo minder. Ik kwam van de insuline af, raakte zwanger en kon mijn geluk niet op. En nu, 6 jaar later, ben ik 2 kindjes rijker en 55 kilo armer. Die dag in oktober 2011 heeft mijn leven voorgoed veranderd en ik ben de meiden bij zlim eeuwig dankbaar.

 • Femke Roest
  Resultaten: 34 j/ - 11 kg / - 88 cm

  Door een gecompliceerde zwangerschap was ik niet in staat om zoveel te bewegen als ik als sportieveling gewend ben. Ik schrok een beetje toen de weegschaal aangaf dat ik zo’n 7 kilo meer woog dan voor mijn zwangerschap. Ik ruilde de fysiotherapie in voor Zlim om mijn belastbaarheid te vergroten en die extra kilo’s eraf te sporten. Een bewuster eetpatroon en het bewegen in de warmtecabine heeft voor mij heel goed gewerkt. Spieren en gewrichten worden minder belast in de warmtecabine, dat heb ik echt gemerkt. Ondertussen ben ik niet alleen die 7 kilo extra kwijt, maar zelfs 11 kilo!! Ook kan ik eindelijk het hardlopen en andere sporten weer oppakken. Bedankt zlim-dames voor de super begeleiding!

 • Maartje Malestein
  Resultaten: 37 j / - 13 kg / - 88 cm

  Dat ik te zwaar was, was wel duidelijk. Na 2 zwangerschappen en gestopt te zijn met roken, was het hek echt van de dam. Gek op alles met suiker…..en vet eten lustte ik ook wel. Zo verslavend als dat kan zijn ….. Tijd nemen voor mezelf deed ik niet, ik was liever voor een ander aan het zorgen. Bij mij is het ook nog zo dat ik van top tot teen aan kom en voor ik er erg in heb zit er dan ook zo 10 kilo aan….of meer…  Altijd maar mijn buik inhouden (echt vermoeiend merk ik nu, nu dat niet meer hoeft). Ook op de “voor-foto” was het nog buik inhouden geblazen 😉.

  Al het één en ander geprobeerd om af te vallen, maar alles was maar tijdelijk en zat er binnen de kortste keren weer (dubbel) aan. Tot ik in oktober een buurvrouw sprak die er na het zlimmen super goed uit zag! Dat wilde ik natuurlijk ook!! Gauw een afspraak gepland en 2 januari gestart met zlimmen.

  De oefeningen vond ik echt heerlijk, er zit een goede opbouw in en iedereen heeft haar eigen oefeningen, gebaseerd op haar wensen. Daarna de Ozon therapie…nog lekkerder. Ook de voedingsadviezen zijn helemaal aangepast op wat ik lekker vind (ik houd namelijk helemaal niet van rauwkost) en waarvan ik zeg “ja, dit is iets wat ik echt kan volhouden” zeg maar nieuwe levensstijl…waarbij af en toe een pizza eten helemaal niet erg is!

  Stiekem ben ik best wel trots op mezelf!  Nu lekker genieten van de vakantie en daarna wil ik nog voor de laatste 6 kilo gaan!

  Bedankt meiden

 • Miranda de Lange
  Resultaten: 35 j / - 11 kg / - 105 cm

  Op een gegeven moment dacht ik dit kan zo niet langer. Maar van in mijn eentje afvallen weet ik dat dat maar een paar weken goed gaat. Ik had weleens een folder van zlim gezien maar was sceptisch of dat nu wel echt zou werken. Maar er moest iets gebeuren, dus gebeld voor een vrijblijvende intake, de week erna ben ik gelijk begonnen. En… het werkt! De combinatie van sporten, ozoncabine, voedingsadvies (geen strenge diëten) en die bekende stok achter de deur (elke keer op de weegschaal) is voor mij perfect, bedankt zlim!

 • Linda Bokhorst
  Resultaten: 33 j / - 23 kg / - 144 cm

  Twee kinderen rijker en me niet bewust van mijn leef en eet stijl. Toen ik het getal 99,8 kilo op de weegschaal zag staan was het genoeg!
  Nu moest er wat veranderen en ik ging er voor 100% voor. Eerst ging ik het zelf proberen maar verviel steeds weer in het oude patroon. Toch was ik na een half jaar wel 7 kilo kwijt. Maar ik wilde meer. Het moest een andere manier van leven worden. Ik wilde niet ALTIJD maar diëten. Na een paar foldertjes van zlim in mijn brieven bus, ben ik toch maar eens bij zlim naar binnen gestapt. Op de vraag hoeveel zou je willen afvallen zei ik “we zien wel hoe ver ik kom”. Maar het werkte.
  Doordat ik 2x in de week op de weegschaal moest/kon staan werd ik door mezelf “gedwongen”, Ik wilde niet zwaarder zijn dan de vorige keer (ook al mag dat af en toe natuurlijk wel). Ik werd me ervan bewust wat er door mijn mond naar binnen ging. Het was en is geen diëten voor mij. Het is een manier van leven geworden. Een doel had ik niet maar ik ben zeker tevreden.
  Dat ik ooit nog onder de 70 kilo mocht komen! jullie zijn zeker nog niet van mij af . Ik wil nooit meer terug naar vroeger.
  Thanks girls

 • Gabrielle van Twillert
  Resultaten: - 8 kg / - 69 cm

  Zo’n 8 jaar terug was ik al bij zlim geweest en toen had ik een super resultaat behaald! En heb dat heel lang zo behouden. Na 2 zwangerschappen bleven er toch wat kilo’s aan zitten dus wilde die kilo’s graag weer kwijt. Afspraak gemaakt bij zlim en weer zo blij met het resultaat! Super zijn jullie. Jullie weten me goed te motiveren! Bedankt.

 • Jantine de Graaff
  Resultaten: 38 j / - 14 kg / - 117 cm

  Met zlim ben ik in 30 weken tijd ruim 14 kilo afgevallen en 117cm omvang kwijt! De afgelopen jaren was ik beetje bij beetje aangekomen…. Ik wilde graag terug naar een gezonder gewicht, maar het was moeilijk om de kilo’s er weer af te krijgen. Ik houd namelijk van een wijntje en snoepen. Bij zlim kreeg ik voedingsadviezen en leerde ik om gezondere keuzes te maken, het sporten is leuk om te doen en je ziet gelijk resultaat! Natuurlijk drink ik nog steeds een wijntje met wat lekkers erbij.  Maar ik kan nu beter maat houden, ik zie er nu slanker uit:) en dat wil ik graag zo houden! Alle lieve meiden die mij begeleid hebben bij zlim….  Ontzettend bedankt!

 • Karin Helder
  Resultaten: - 63 cm / - 10 kg

  Wat ben ik blij en trots met het resultaat. In mei na onze vakantie in Schotland ben ik begonnen bij Zlim. Meteen toen ik de eerste keer binnenkwam voelde de sfeer heel fijn en eigenlijk bijna vertrouwd. De meiden helpen je met een sport programma, voedingsadviezen en hun motiverende woorden. Nu ruim 10 weken later en bijna 10 kilo lichter ben ik zó blij de stap te hebben gezet. Met een vervolg cursus ga ik mijn doel behouden en misschien nog een paar kilo afvallen. Het is zeker een aanrader, het zijn niet alleen de kilo’s maar ook zeker de centimeters die het resultaat geven!

 • Rianne Rijpkema
  Resultaten: 32 j/ - 9 kg / - 63 cm

  Altijd aan het lijnen en daarom ook altijd aan het jojoën.  Op een gegeven kwam een vriendin met zlim. Ik dacht laat ik het een kans geven.  Zlim heeft ervoor gezorgd dat ik in totaal een stuk strakker ben geworden en een gezond eet patroon.  Ik sloeg altijd door of ik ging er volledig voor en sloeg dan ook alles af of ik liet het de boel de boel.  Dan blijf je aankomen en afvallen en op een gegeven lukte dat dus ook niet meer.  Nu heb ik een hele goede balans gevonden.  Af en toe best wat lekkers en daarbij gezond eten en sporten.

 • Lotte Korndijk
  Resultaten: 31 j / - 25,5 kg / -174 cm

  Toen de zwangerschapskilo’s er niet vanzelf af gingen, besloot ik bij zlim aan de slag te gaan. Ik had niet durven dromen dat mijn weegschaal thuis weer minder dan 60 kilo aan zou kunnen geven, maar het is gelukt! Zelfs de extra kilootjes die er voor mijn zwangerschap al zaten, heb ik eraf gekregen. Zonder de goede hulp en motivatie van Zlim was het me denk ik niet gelukt om zoveel af te vallen en op mijn ideale gewicht te komen én te blijven. Bedankt zlim!

 • Karin van 't Klooster
  Resultaten: 35 j / - 7 kg / - 72 cm

  Karin was al 15 kilo! afgevallen voordat ze bij ons kwam. Maar ze was er nog niet, ze wilde heel graag ook die laatste kilootjes kwijt.

  Maar het afvallen ging niet meer. Haar gewicht bleef stil staan.
  En hoewel Karin erg twijfelde of het met zlimmen wel zou lukken besloot ze het een kans te geven.

  En niet zonder resultaat. Met een paar aanpassingen in haar eetpatroon en een oefenprogramma op haar afgestemd is het haar gelukt!

 • Maaike
  Resultaten: 37 j / - 16 kg / -122 cm

  Zlim is voor mij; altijd enthousiaste instructrices die het niet erg vinden steeds aanwijzingen te geven over hoe de oefening eigenlijk uitgevoerd moet worden. (Oh ja… nu voel ik wel wat meer, zal dus wel beter voor me zijn.)
  De sfeer is altijd goed, ook onder de andere fanatiekelingen in de cabines. Iedereen is met hetzelfde doel bezig, serieus met haar eigen oefeningen.
  Medewerkers van Zlim, bedankt voor jullie enthousiasme en support! Jullie zullen me blijven zien, het is niet helemaal voorbij.

 • Karin Appeldoorn
  Resultaten: 40 j / - 7,5 kg / - 51 cm

  Na talloze diëten en mijn gewicht daarna niet op het bereikte niveau te kunnen houden, had ik voor het eerst het gevoel bij zlim niet op dieet te zijn.

  Ik heb mijn streefgewicht bereikt met de professionele begeleiding, en door de gezonde manier van afvallen heb ik sindsdien niet de behoefte om dingen in te halen. Dankjewel!”

 • Gonny Welmans
  Resultaten: 32 j / - 85,1 kg / - 200 cm

  Gonny Welmans, 32 jaar. Begonnen met een gewicht van 85.1 kg en vandaag haar kuur van 50 afgesloten met een gewicht van 55,1 kg. In totaal 200 cm verloren.

  Toen ik me in maart 2014 eenmaal had aangemeld bij zlim, had ik nooit van te voren kunnen dromen dat ik zo een resultaat zou behalen!! Ik had inmiddels al alle diëten geprobeerd, en steeds gingen er weer een paar kilo af, en het dubbele er weer bij! Ik was ook totaal niet gemotiveerd, want ‘tja, ik was toch al te dik, dus die kilo meer of minder maakt toch niet meer uit!’. Maar de meisjes van zlim bleven me motiveren, en samen met hun goede begeleiding en steun, ben ik inmiddels 30 kilo en 200 cm afgevallen! Deze methode werkt voor mij.  Ik voel me veel zelfverzekerder en beter in mijn vel. En ik wil NOOIT meer terug naar die 85kg!! Dames van zlim, bedankt voor jullie begeleiding en gezelligheid, jullie zijn toppertjes!

 • Maaike te Have
  Resultaten: 36 j / –12 kg / –93 cm

  Een vriendin van me die zichtbaar was afgevallen, vertelde enthousiast over het eet- en beweeg- programma van zlim. Zij was een zichtbaar bewijs van de effectiviteit van deze benadering. Ik ben 12 kg afgevallen en daar ben ik super blij mee! Ik voel me veel beter in m’n vel, letterlijk en figuurlijk, en ik heb nauwelijks last gehad van de ‘winterdip’ die me voorgaande jaren plaagde. De support van de dames van zlim vind ik geweldig. Positief, warm, betrokken en professioneel. De hele studio ademt een rustige en verzorgde sfeer, je komt er om je ontspannen in te spannen!

 • Monique Kok
  Resultaten: 39 j / - 13,7 kg / - 86 cm

  Ik begon te balen van mijn eigen lijf. Er moest iets veranderen. Een vriendin was me voorgegaan met Zlim, een goed voorbeeld. Vol enthousiasme ben ik gestart aan een volledig programma. Alle gebieden: buik, borst, benen en armen ging ik trainen. Het bewegen in de cabine was heerlijk. Daarna het cadeautje van de ozoncabine. De tussenmetingen waren steeds positief en dus een perfecte stimulans om door te gaan. Het invullen van het eetboekje hebben mij heel erg bewust gemaakt van wat er op een dag allemaal inging. Ik heb mijn eetpatroon veranderd en ben me nu bewust van mijn eten.

 • Barbara Hunneman
  Resultaten: 37 j / -9,5 kg / -57 cm

  Na een confrontatie met mezelf in bikini, wilde ik van mijn “zwemband” af. Ik probeerde al een aantal weken zelf af te vallen, maar zonder succes. Ik had behoefte aan begeleiding. Via een folder in de bus ben ik bij zlim terechtgekomen. Mijn ervaringen met zlim zijn zeer positief: de vriendelijke begeleiding, de voedingsadviezen en het aangepast oefenprogramma hebben het mogelijk gemaakt om mijn “zwemband” in korte termijn kwijt te raken, en dit zonder de hele dag honger te hebben. Ik voel mij nu helemaal lekker in mijn vel. Bedankt zlim!

 • Noranne Willemsen
  Resultaten: 38 j / -12,4 kg / -118 cm

  In de afgelopen paar jaar zijn zowel mijn vader als mijn moeder overleden. Of het hiermee te maken had weet ik niet, maar de kilo’s vlogen eraan. Toen ik 80 kg woog, was ik het zat en heb mij ingeschreven bij zlim Veenendaal. Bij het voedingsadvies kwam ik erachter dat ik te weinig at. Hierdoor kwam de verbranding niet op gang. De voedingsadviezen en de super begeleiding bij het 2x per week sporten hebben ervoor gezorgd dat ik na 4 maanden bijna 13 kg kwijt was en een groot aantal centimeters. Ik heb nu ruim een kledingmaat minder en voel mij geweldig!”

 • Patricia Westerveld
  Resultaten: 44 j / - 28,9 kg / - 188 cm

  Begin februari ben ik begonnen bij Zlim. Afvallen, ik had het al meerdere malen zelf geprobeerd. Dat ging dan even goed maar dan kwamen de kilo’s er toch weer bij. Nu dacht ik, ik wil afvallen maar wel met hulp. Ik hoorde van Zlim en heb de stap gezet om te bellen en een afspraak te maken. Ik ben goed geholpen en met een duidelijke verhaal heb ik besloten te gaan zlimmen. Nu ben ik 28.9 kg afgevallen en 188 cm kwijtgeraakt. Ik voel mij een stuk beter en ben trots op mijn resultaat. Dank je wel Zlim voor goede begeleiding en alle hulp die jullie hebben gegeven.

 • Sandra van Hamersveld
  Resultaten: 45 j / - 10 kg / - 88 cm

  Lieve dames van Zlim,
  Ik ben eigenlijk heel sceptisch bij jullie begonnen, hoezo afvallen met een beetje liggend bewegen….
  Maar jullie wisten me zo te motiveren dat ik er echt lol in kreeg met een super goed resultaat. Ik ben blij met m’n nieuwe levensstijl, ik heb geen moeite om op gewicht te blijven. Dat is misschien nog wel wat mij het meest verbaasd. In een vakantie 1 a 1,5 kg aankomen, en die dan snel weer kwijt zijn is iets wat voorheen nooit lukte! Ik ben heel tevreden en voel ik me een stuk zelfzekerder! Ook shoppen is weer leuk!!

 • Nadine Pakker
  Resultaten: 48 j / - 23 kg / - 150 cm

  Er zijn zeker wat kilootjes af.
  Super bedankt voor alle hulp tot nu toe, ik ga nog even door!

 • Kitty Schrijver
  Resultaten: 40 - 50 j/ - 118 cm / - 15 kg

  Na zelf 7 kilo kwijt te zijn geraakt, ben ik naar zlim toe gegaan om nog meer af te vallen. En door de goede begeleiding en de gezelligheid daar is het mij gelukt om nog 15 kilo af te vallen. Hierbij wil ik de meiden allemaal bedanken voor de goede begeleiding.

 • Caroline Bremer
  Resultaten: 47 jr / - 18,5 kg / - 102 cm

  Op bijna al mijn voor- foto’s hou ik mijn jasje voor mijn buik. Nu niet meer. Wat ben Ik blij met het eindresultaat! Ik voel mij lekkerder in mijn vel. Zowel uiterlijk als innerlijk. En ik heb meer zelfvertrouwen gekregen! Bovendien ben ik nu uit de risicozone voor welvaartsziektes! Bedankt allemaal voor de vriendelijke en goede begeleiding! Ik kan nu verder met een gezonde levensstijl die voor mij goed vol te houden is! Tot gauw voor het bijhouden van dit mooie resultaat.

 • Heleenka Hartog
  Resultaten: 47 jr / - 9 kg / - 81 cm

  Wat een verschil. Super blij met hoe ik nu ben.

 • Vicky Samper
  Resultaten: - 140 cm / - 20 kg

  Ik ben, zo lang ik mij kan herinneren, altijd bezig geweest met mijn gewicht. Ik kom aan, ik val af, maar ik kom weer aan; zeker na twee zwangerschappen. De laatste paar jaar durfde ik niet eens meer op de weegschaal te gaan staan en ik werd zwaarder en zwaarder. Mijn kleding moest elk jaar weer een maatje groter worden gekocht.

  Na nieuwjaarsdag heb ik besloten dat het tijd werd om er iets aan te gaan doen. Een soort van goed voornemen voor het nieuwe jaar. Ik ben zelf begonnen met het aanpassen van mijn eet patroon, maar had iets meer nodig. Ik had over Zlim gelezen op facebook en besloot dat ik het moest proberen. De resultaten zijn geweldig en ik ben heel trots op wat ik heb bereikt na een half jaar. Er hangt altijd een gezellige sfeer bij Zlim en ze helpen op alle vlakken, zowel met de voeding het sporten als met het moraal.

  Super dat je geen spierpijn na het sporten hebt en de ozon is fantastisch om te relaxen.

   

 • Nancy Plug
  Resultaten: 47 j / - 8,3 kg / - 68 cm

  Ik zat tijdens en na de wintermaanden niet lekker in mijn vel. Letterlijk en figuurlijk. Ik had al eerder over Zlim gelezen, maar durfde niet te gaan. Met een vriendin de stoute schoenen aangetrokken en in april begonnen met Zlimmen. Het intakegesprek was voor mij enorm confronterend. Reden temeer om ervoor te gaan. In tien weken tijd 8,2 kg en 68 cm afgevallen. Een beetje minder Nancy maar wel een blijer en gelukkiger mens. Geen pijntjes meer in de gewrichten en niet meer depressief. Ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld. Mede dankzij de goede oefeningen, de motiverende, altijd vrolijke en gezellige dames van Zlim. Ik zeg een beetje van Zlim en en een beetje minder van mezelf. Je moet het zelf doen, maar het programma en de voedingsadviezen helpen je enorm op weg. Een ander eetpatroon is belangrijk en de bekende stok achter de deur helpen je. Ik kan Zlim nog niet missen en heb nu gekozen voor een onderhuidsprogramma. Dank lieve dames van Zlim! Ga zo door! Dan doe ik dat ook!

 • Bep van de Molen
  Resultaten: 42 j/ - 9,1 kg / - 73 cm

  2 zwangerschappen verder, een paar kilo’s meer en een hekel aan lijnen. Maar toch ook de wens om er op de volgende vakantiefoto’s toch wat afgeslankter bij te lopen. Tja, wat dan? Toen viel de ZLIM folder op de deurmat. Een voor mij nog onbekende methode die het proberen waard leek.

  En nu? Een paar maanden verder, met heel wat trainingsuurtjes, ozon momentjes en goede eetadviezen nu een heel ander figuur. Het heeft wel wat discipline gekost, en nog steeds, maar ik ben super blij met het resultaat. Laat die vakantiefoto’s maar komen! Zlim, dank jullie wel voor de super begeleiding.

 • Linda Stitselaar
  Resultaten: -23,7 kg / - 171 cm

  Zo blij met dit resultaat, dit had ik nooit verwacht te kunnen behalen. En ondanks mijn blessures heb ik bij zlim heel goed kunnen trainen.

  De ozon was daarna het heerlijke relax momentje. Dames super bedankt voor jullie support!

 • Bettien Pellekaan
  Resultaten: - 13 kg / - 108 cm

  Eind april 2016 ben ik begonnen aan het zlim programma. Na jaren van ‘ hormoon ellende’ en de gevolgen daarvan was het tijd om met een goede stok achter de deur er helemaal voor te gaan om de te veel opgebouwde kilo’ s eraf te krijgen.
  Het idee van zlim is eigenlijk heel eenvoudig en logisch. Je wordt bewust gemaakt van hoe en wat je moet eten, vooral de bewustwording van het feit dat je juist niet minder moet gaan eten om af te vallen maar dat je de motor moet laten draaien de hele dag met gezonde, doordachte voeding.
  Inmiddels (november 2016) ben ik 13 kilo kwijt en een meter van mijzelf!
  Dit resultaat komt ook mede door de ontzettend fijne en gezellige omgeving die de dames van zlim je bieden en ben ik hen dankbaar voor hun motivatie.

 • Jol Trappel
  Resultaten: 50 j / -17 kg / -107 cm

  Na 10-tallen diëten uitgeprobeerd te hebben eindelijk met zlim wel mijn streefgewicht bereikt!!!! Meiden bedankt voor de motiverende begeleiding…jullie zijn een TOP-team.

 • Lucia
  Resultaten: 43 j / - 26 kg / - 171 cm

  Toen ik deze kuur won hoopte ik dat dit echt wél werkte.
  En…….Zlim werkt echt kan ik met trots zeggen. Voedingsadvies die bij jou past, sporten in een ontspannen omgeving & professionele begeleiding.
  Wat ben ik blij met dit fantastische resultaat.
  Dames, bedankt voor jullie steun & motivatie X

 • Mirjam
  Resultaten: 49j / - 12 kg / - 71 cm

  Veel mensen denken dat je niets meer kan en mag eten maar dat is absoluut niet waar! Ik ben op een gezondere manier gaan eten met mijn gehele gezin en twee puberende kinderen. Ook die zeggen wat een lekkere variatie. Als er een keer een feestje is of je gaat uiteten dan kun (en mag) je nog steeds genieten. Alleen dan maak ik een bewuste keuze van wat ik wel of niet eet. Ik ben minder brood gaan eten en meer zuivel gaan gebruiken, ook maak ik nu de sauzen voor mijn pasta’s helemaal zelf(dat scheelt in suikers en is vele malen lekkerder).
  Nu na 3 maanden bij Zlim te sporten ben ik heel trots op mijn behaalde resultaat. Ik ben nu al 12 kg afgevallen en in mijn omvang 71cm kwijt. Na mijn kuur blijf ik lekker 2x sporten en weet ik dat Zlim mij blijft steunen.
  Voor dit resultaat alvast bedankt, jullie zijn een topteam.

 • Brigitte
  Resultaten: 41 j / - 13 kg / - 97 cm

  De stap genomen om naar zlim te gaan, en zeker met succes. Het resultaat wat ik nu gehaald heb, is meer dan dat ik verwacht had, dus ik kan alleen maar zeggen, wat ben ik super blij wat ik bereikt heb, en dat ik gestart ben bij zlim.
  De begeleiding en de meiden van zlim Breda zijn echt super,bedankt! Ik raad iedereen zlim aan, omdat het echt werkt. Dus ik zeg laat de zomer maar komen, ik ben er klaar voor!

 • Nanon Zillig
  Resultaten: 41 j / - 14 kg / - 95 cm

  Ik ga naar huis met een prachtig rapport vol lage cijfers! Ik blijf Zlim aanbevelen!

 • Vivian
  Resultaten: 48j / - 16 kg / - 135 cm

  Ik wilde al langer afvallen, maar begon iedere keer ‘volgende week’ en er gebeurde dus niks! Blij dat ik vorig jaar bij zlim begonnen ben en ondertussen ben ik al 18 kg kwijt! Zlim staat voor mij voor een fijne sfeer, oefeningen op maat, gewoon normaal eten met goede voedingsadviezen (waar ik zelf niet opgekomen was) die binnen mijn gezin passen, ruime openingstijden waardoor er altijd een tijd te vinden is die in je dagschema past en na de inspanning is de ozon een moment van rust voor jezelf! Kortom: een totale aanpak en als je zelf wilt afvallen, lukt het ook echt!

 • Liberte
  Resultaten: 49 j / -15 kg / -126 cm

  Na een verjaardag zag ik de foto’s. Ik ben toen zo geschrokken dat ik er wat aan moest doen. Vond mezelf totaal niet meer mooi. Even googelen en ik kwam bij zlim Amersfoort uit. Afspraak gemaakt voor een figuuranalyse en de kuur aangegaan. Dankzij de begeleiding en ondersteuning van de dames van zlim Amersfoort is het me gelukt vele kilo’s en centimeters kwijt te raken. Top!

 • Sandra Meester
  Resultaten: 44 j / -19,5 kg / -115 cm

  Na drie zwangerschappen was ik behoorlijk wat kilo’s te zwaar. Ik begon aan eindeloze periodes van streng lijnen, maaltijdvervangers afgewisseld met ongemotiveerde periodes van veel snoepen waardoor de kilo’s er weer aanvlogen. Totaal gedesillusioneerd en gedeprimeerd meldde ik me uiteindelijk bij zlim. En dit werkte wel. Ik ben met normaal eten (niet onbelangrijk in een gezin) in 7 maanden 20kg kwijt. Het sporten is goed te doen, en de begeleiding is een goede stok achter de deur. Ik weet nu wat ik wel en niet kan eten en blijf goed op gewicht.

 • Simone Lemson
  Resultaten: 48 j / -8,5 kg / -66 cm

  Toen ik de knop had omgedraaid en deze manier van afvallen had ontdekt, gingen de kilo’s eraf in alle rust en naar tevredenheid. Het gerichte oefenprogramma in combinatie met het voedingsadvies werkte perfect. Ik vond het heel fijn dat ik geen spierpijn heb gevoeld door de geleidelijke opbouw van de oefeningen in de warmtecabine en de ozon. En natuurlijk door de goede en persoonlijke begeleiding van het zlim team. Ik voel mij weer fit, zit strakker in mijn vel en heb ruim een kledingmaat minder.

 • Trudy van Doorn
  Resultaten: 42 j / -17,7 kg / -118 cm

  Eind augustus 2011 ben ik begonnen bij zlim. Na zoveel diëten geprobeerd te hebben, besloot ik als laatste redmiddel zlim te proberen. De knop is omgedraaid, en dankzij de goede steun en tips ben ik tot dit resultaat gekomen, waar ik heel blij mee ben en zeker weet dat ik het nooit meer zo ver laat komen.

 • Annelies
  Resultaten: 43 j / - 20 kg / - 120 cm

  In september 2014 ben ik bij zlim binnengestapt. Er moest iets gebeuren vond ik zelf. Ik vond mezelf te zwaar en wilde er op een gezonde manier iets aan gaan doen.

  De combinatie van sporten en gezond eten stond me erg aan. Ik voelde me snel op mijn gemak bij alle dames van zlim. Het is ideaal om een afspraak gepland te hebben staan. Afzeggen is geen optie en overslaan ook niet. Ik vind het erg prettig bij zlim en blijf daarom 1 keer per week sporten. Zo kan ik het beste mijn gewicht netjes behouden.

 • Miriam van 't Klooster
  Resultaten: 45 j / -20 kg / -117 cm

  Dank jullie wel voor het mede mogelijk maken van deze metamorfose. Dit overtreft alle verwachtingen. In maart wist ik nog niet dat dit in september het resultaat zou zijn, een herboren Miriam! Echt geweldig.

 • Willemien Zwan
  Resultaten: - 12 kg / - 94 cm

  De kilo’s komen er niet in één week aan, je gaat geleidelijk van een M naar een L en voor je het weet zit je op een XL, of sterker nog een XXL. Mijn kleding zat niet meer lekker en niks stond nog leuk… Op mijn werk hoorde ik van zlim en ik was nieuwsgierig geworden. Om dit niet helemaal alleen te doen heb ik mijn nicht gevraagd om ook mee te zlimmen. Na een uitgebreide intake en voorlichting zijn we er voor gegaan! De meiden die je begeleiden zijn geweldig! Zonder hen was het niet gelukt. Wat mij vooral aansprak was de persoonlijke begeleiding en dat de oefeningen speciaal op jou aangepast worden. Meiden bedankt! Ik ben super blij met mijn resultaat!

 • Marianne de Boer
  Resultaten: +50J / - 10 kg / - 69 cm

  In 6 maanden tijd 10 kg afgevallen dankzij training , voedingsadviezen en super begeleiding. Ik voel me 10 jaar jonger , ben er erg blij mee.

 • Carona Scheurwater
  Resultaten: 54 j / -9 kg / -87 cm

  Ik voelde me al een hele tijd niet fit en bovendien was ik een paar kilo te zwaar. Het lukte me maar niet om wat kilo’s af te vallen, doordeweeks ging het goed maar in het weekend kwam het er net zo makkelijk weer aan. Omdat ik ook last kreeg van mijn spieren en gewrichten waar geen oorzaak voor te vinden was ben ik gaan informeren bij zlim en heb ik een proefles genomen.

  Ik heb absoluut geen spijt gehad. Zlim is voor mij dé oplossing. Vanwege mijn drukke baan heb ik weinig tijd maar bij zlim kan ik altijd sporten op de dagen en tijden die ik wil.

  Ik ben er nog niet, maar inmiddels voel ik me veel fitter, ben ik al heel wat kilo’s kwijt en zit ik beter in mijn vel, mede door de goede begeleiding en de prettige sfeer.

  Na het bereiken van het door mij gewenste gewicht ga ik dan ook zeker door met de onderhoudskuur om fit en op gewicht te blijven.

 • Berthie Neutelings
  Resultaten: 65 j/ - 4,5 kg / - 30 cm

  Na mijn wintervakantie in februari stond ik thuis op de weegschaal: 82 kg! Zóveel had ik nog nooit gewogen! Na het advies van Nicole ben ik bij Zlim begonnen.

  Wij zijn nu 3 maanden verder en 4,5 kg lichter. Ik voel me veel energieker en fitter als voorheen. Vooral het voedingsadvies om tussendoor wat verantwoords te eten voor een betere stofwisseling heeft voor mij geen windeieren gelegd. Aldus, supercontent!

 • Thea
  Resultaten: 61 j/ - 7 kg / - 36 cm

  61 jaar en volop in de overgang, afvallen leek onmogelijk.. toch dankzij de coaches bij Zlim met succes mijn doel gehaald!

  Mijn voedingspatroon had een paar kleine, maar belangrijke aanpassingen nodig (geen dieet) en daarnaast gerichte oefeningen in de warmtecabines.

  Nu 7 kg lichter en ruim een kledingmaat kleiner…..ik ben weer een blij mens!

 • Gre Westland
  Resultaten: 60+ j / - 5 kg / - 50 cm
 • 67 j / 14 kg / - 114 cm
  Resultaten:
 • Geesje Deth
  Resultaten: 61 j / -6,7 kg / -53 cm

  Precies een jaar geleden was ik begonnen met lijnen. Na 4 weken was ik 4 kilo afgevallen. Hierna stond ik stil wat mijn gewicht betreft. Op dat moment kwam er een folder van zlim in de brievenbus. Ik kreeg dieet advies, wat eigenlijk geen dieet was, maar wel gezond eten. Ik ga 2 keer per week oefenen in de verwarmde cabine en daarna in de ozoncabine om heerlijk te ontspannen. Na 8 maanden was ik 10 kilo afgevallen en dat terwijl ik 61 jaar ben. Ik behoud mijn gewicht door nog 1 à 2 keer per week naar zlim te gaan.

 • Ingrid
  Resultaten: 53 j / - 17 kg / - 80 cm

  Bijna 1,5 jaar geleden kwam ik bij zlim terecht. Voorafgaand was ik wat sceptisch. Ik ben namelijk een echte levensgenieter, ook wel een Bourgondiër genoemd… Ik wilde absoluut niet koken voor mijn gezin en zelf iets anders eten. Ook super intensief sporten zag ik echt niet zitten. Na het intakegesprek was ik echter erg enthousiast. Het bijhouden van een voedingsdagboek is voor mij een echte eyeopener geweest. Ik weet nu precies wat wel en niet kan. Hierdoor volg ik totaal geen dieet, maar heb ik geleerd om hele bewuste en gezonde keuzes te maken. Ook het sporten bevalt mij erg goed! Eerst een half uurtje sporten in de warmtecabine en daarna het toetje; lekker een kwartiertje relaxen in de ozon. Daarnaast vind ik het super gezellig met de meiden van zlim. Onder andere door hen ga ik met heel veel plezier naar zlim toe! Met zekerheid kan ik stellen dat ik eindelijk de manier heb gevonden die bij mij past. En deze manier heeft al geleid tot 17 kilo gewichtsverlies en meer dan 80 cm eraf. Daarbij ook nog eens op de plekken waar ik het wilde! Dit alles in een heel fijn en rustig tempo. Ik blijf zeker nog trouw bij zlim sporten. Door het maken van een afspraak en het vaste weegmoment is zlim voor mij een goede stok achter de deur.

 • Mireille Roodhart
  Resultaten: 51 j / -8,6 kg / -76 cm

  Zelf lukte het mij niet om af te vallen. Ik voelde mij niet goed en niet fit, tot ik zlim gevonden heb. De begeleiding is fantastisch en er wordt echt naar je geluisterd. Ik had nooit gedacht dat ik zo snel zou afvallen. Ondanks mijn fibromyalgie, nekklachten en artrose, hebben jullie een prima plan voor mij gemaakt met oefeningen die ik goed aankan. Het werkt gewoon! Dank jullie wel voor alles.

 • Ria Bouw
  Resultaten: 60j

  Na 3 jaar sta ik opnieuw in de folder van zlim. Deze keer niet omdat ik veel afgevallen ben maar omdat ik nog steeds op mijn destijds bereikte streefgewicht ben. Dat heb ik o.a. te danken aan zlim. Ik kom daar wekelijks voor figuuronderhoud. Bij zlim heb ik geleerd wat voor mij een optimaal voedingspatroon is en dat kan ik prima volhouden. Er is nu ook ruimte voor af en toe een extraatje omdat ik niet meer hoef af te vallen. Door de oefeningen bij zlim blijft mijn lichaam soepel en in vorm en heb ik toch die bekende stok achter de deur. En het is nog gezellig ook. Dit is precies wat ik wil.

 • Ineke Bulten
  Resultaten: 61 j / - 8,4 kg / - 68 cm

  Al een hele tijd zaten mijn maag en buik me letterlijk en figuurlijk in de weg. Steeds bewaarde ik de folder van zlim om een keer contact op te nemen.Eindelijk, bij de derde folder, kwam ik in actie. Nou, daar heb ik geen minuut spijt van gehad. Het oefenen en de ozon, heerlijk! En dan val je ook nog af en raak je vele centimeters kwijt! Ik zou het iedereen aanraden.

 • Feija Barmentlo
  Resultaten: 54 j / - 16,1 kg / - 94 cm

  Door deskundige begeleiding en het voedingsadvies was binnen twintig weken het doel bereikt: 15 kilo eraf (zelfs nog een beetje meer). Het voordeel van het voedingsadvies is dat je gewoon mee kunt eten met je gezin, dat is bij een dieet wel anders. Je wordt er bewust van gemaakt wat wel kan en wat (beter) niet. Er wordt je niets verboden, je bent zelf degene die de keuzes maakt. De oefeningen worden aangepast aan het niveau wat voor jou haalbaar is. De ozontherapie is de “slagroom (deze mag wel) op de taart”, heerlijk even wegdromen.

 • Mieke Budel
  Resultaten: 51 j / -11,5 kg / -70 cm

  Voor mij was trainen bij zlim dé manier om de kilo’s er af te krijgen en houden. Had zelf al van alles geprobeerd, maar werd uiteindelijk steeds iets zwaarder. Sporten onder begeleiding motiveert enorm; niet te vergeten de weegschaal twee keer in de week en de begeleiding van de dames in Amersfoort! Ik ben blij met het resultaat.

 • Vera Smink
  Resultaten: 68 j / -5 kg / -47 cm

  Afvallen is niet gemakkelijk, je moet consequent zijn. Ikzelf wilde graag 5 kilo kwijt, en dat is goed gelukt. Door de verwarmde cabines heb ik werkelijk nooit spierpijn gevoeld bij de oefeningen. Ik volg nu 1x per week onderhoud. Dat is goed voor mij omdat ik kennelijk alleen op die manier mijn gewicht op peil kan houden.

Voel je je fitter, vitaler en mooier!
Afvallen is niet gemakkelijk. Daarom creëren we bij zlim een vertrouwelijke en gezellige omgeving, waar je als vrouw ongeacht je leeftijd samen met ons je doelen bereikt om te komen tot een slanker, mooier en fitter lichaam. Of je nu overgewicht hebt, slechts enkele kilo’s kwijt wilt, je lichaam wenst te verstevigen of je niet prettig voelt bij de onpersoonlijkheid van een sportschool. Met meer dan 20 jaar ervaring biedt zlim die persoonlijke en professionele begeleiding die je nodig hebt om jouw doelstellingen te behalen.
Getuigenissen van enkele klanten

Er bestaan tientallen diëten. Daarnaast zijn er vele voedingsgoeroes met hun “goede adviezen” over gezonde…

Lees meer >

Noten zijn gezond! Een handje noten per dag verlaagt het risico op hart- en vaatziekten.…

Lees meer >

Motivatie is de eerste stap & positive thinking! Ben je gemotiveerd en wil je aan…

Lees meer >