Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Tomatensalade

Ingrediënten

  • 3 stuks tomaten van drie verschillende soorten
  • 60g Mozzarella
  • 3 takjes basilicum
  • Olijfolie extra vierge
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Was de tomaten, verwijder de kroontjes. Snijd de tomaten en de mozzarella in gelijke plakken. Leg de plakjes van groot naar klein op een mooie schaal. Besprenkel met twee eetlepels olijfolie extra vierge. Maak op smaak met een snufje peper en zout. Versier met wat blaadjes basilicum.

4 personen 25min Ingrediënten: 200g volkoren noodles400g sperziebonen (gesneden AH)300g kipfilet1 winterpeen2 bosuitjes2 tenen knoflook4…

Lees meer >

4 personen 20min Ingrediënten 300g couscous2 teentjes knoflook2 uien1 aubergine1 courgette200g fijne rulstukjes (vegetarisch gehakt)groene…

Lees meer >

4 personen 15min Ingrediënten 800g courgetthi100g geitenkaas100g cashewnoten1 appel (granny smith)2 teentjes knoflook200g zalmchilivlokken (optioneel)1…

Lees meer >