Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Wist je dat in maaltijdvervangers meer suiker zit dan in cola!!

Kort geleden heeft de Consumentenbond een test gedaan onder verschillende maaltijdvervangers. Wat blijkt? Vooral de goedkopere varianten zijn geen volwaardige vervangers én zitten vol met suikers. Terwijl het etiket vaak juist anders belooft. Van 31 maaltijdvervangers die de bond in een lab liet onderzoeken, scoorden 23 lager dan een 6 voor de samenstelling. Zo bevat een drinkmaaltijd van Weight Care (330 ml) meer suiker dan een glas cola. En twee Slank Maaltijdrepen van Lucovitaal (gelijk aan een maaltijd) bevatten meer suiker dan één Snickers. Slechts zeven maaltijdvervangers bevatten voldoende eiwit, minimaal 20 gram per maaltijd.  Maar is afvallen met maaltijdvervangers dan ook echt zo onverstandig? Dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Uit de test bleek dat de beste uit de test echt een volwaardige vervanger is van natuurlijke producten, met vezels, vitamines en mineralen. En mét eiwitten en zónder suikers Toch moet je je goed realiseren dat een maaltijdvervanger er vaak niet voor zorgt dat je je eetpatroon aanpast.

Bij Zlim geloven we in de kracht van ‘normale’ voeding, met een uitgebalanceerd eetpatroon van pure, gezonde producten kun je een topresultaat bereiken dat ook blijvend is. We leren je je eet- en leefpatroon aan te passen, waardoor je niet snel meer in het jojo-effect zult verzanden. Laat je daarom adviseren van één van onze gewichtsconsulenten of diëtisten.

 

http://www.consumentenbond.nl/morello-bestanden/gidsarchief/gezondgids/2016/ng201606p36_test_maaltijdvervangers.pdf?bodyClass=dossiers+overview

4 personen Bereidingstijd 20 minuten Ingrediënten: 2 teentjes knoflook 1 ui 1 blik tomatenblokjes 1…

Lees meer >

4 personen Ingrediënten: 250g verse tagliatelle all ‘uovo (AH) 800g gesneden pompoen 125g geitenkaas 1…

Lees meer >

4 personen 20 minuten bereiden Ingrediënten voor 4 pannenkoeken 250ml halfvolle melk2 eieren175g volkorenmeel1 tl…

Lees meer >