Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Zet je gelukshormonen aan in de Herfst

Het is officieel HERFST. Als het buiten koud is en binnen lekker warm, kost het wat meer moeite om je sportroutine vast te houden. Niet zo gek, maar wel zonde. Er is namelijk geen beter moment om aan je lichamelijke vorm te werken dan in de herfst en winter. Nog niet helemaal overtuigd? Regelmatig bewegen is niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je hoofd. Sporten zet namelijk de gelukshormonen in werking en je verstand op nul. Het resultaat: een opgeruimde geest en een strakker lichaam!

FB_IMG_1506337806814

4 personen 25min Ingrediënten: 200g volkoren noodles400g sperziebonen (gesneden AH)300g kipfilet1 winterpeen2 bosuitjes2 tenen knoflook4…

Lees meer >

4 personen 20min Ingrediënten 300g couscous2 teentjes knoflook2 uien1 aubergine1 courgette200g fijne rulstukjes (vegetarisch gehakt)groene…

Lees meer >

4 personen 15min Ingrediënten 800g courgetthi100g geitenkaas100g cashewnoten1 appel (granny smith)2 teentjes knoflook200g zalmchilivlokken (optioneel)1…

Lees meer >