Gratis figuuranalyse aanvragen

De figuuranalyse is je eerste kennismaking met zlim. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over onze unieke methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Elke vrouw is immers verschillend.

Twijfel niet langer, ontdek wat jij kan bereiken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegarandeerd resultaat mét schriftelijke centimeter garantie

Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kan je zonder twijfels aan je kuur beginnen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en het pakket, wordt mogelijk het onderdeel dieetkosten van onze kuur geheel of gedeeltelijk vergoed. U ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Medisch verantwoorde aanpak

Bewezen concept gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Dé aanpak voor blijvend resultaat op lange termijn.

Zomerse verantwoorde Fruitijsjes

Tijdens een warme zomerdag is er niets heerlijker dan te genieten van een heerlijk koel en verfrissend ijsje. Echter kleeft er in vele gevallen een groot nadeel aan het nuttigen van een ijsje. IJsjes zijn er in vele soorten, maar een gemiddeld ijsje bevat toch al gauw 100 tot 200 calorieën. Daarnaast bevatten de meeste ijssoorten veel suikers en vet en weinig vitaminen. Gelukkig is er een oplossing om toch volop te kunnen genieten van heerlijk verkoelend ijs. Met vers zomerfruit maak je eenvoudig de heerlijkste fruitijsjes. IJsjes die weinig calorieën bevatten en ook nog eens vetarm zijn.

Basis recept zelfgemaakte fruitijsjes (voor vier ijsjes)

Bereidingstijd: Ca. 10 minuten + ongeveer drie uur invriezen. Benodigdheden:

  • Plastic ijsvormpjes. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en o.a. te koop bij winkels als Blokker, Xenos, HEMA, V&D en Action.
  • 400 gram vers fruit naar keuze. (geschikte fruitsoorten zijn bijvoorbeeld: aardbeien, frambozen, peren, bananen, perziken en bramen)
  • 200 ml aan melkproducten of vruchtensappen naar keuze. Hierbij kan men bijvoorbeeld denken aan vanilleyoghurt (0% vet) en sinaasappelsap.

Bereidingswijze:

Pureer het verse fruit samen met het gekozen melkproduct of vruchtensap in een blender of met een staafmixer tot een glad geheel. Laat het geheel ongeveer drie uur bevriezen.

4 personen Bereidingstijd 20 minuten Ingrediënten: 2 teentjes knoflook 1 ui 1 blik tomatenblokjes 1…

Lees meer >

4 personen Ingrediënten: 250g verse tagliatelle all ‘uovo (AH) 800g gesneden pompoen 125g geitenkaas 1…

Lees meer >

4 personen 20 minuten bereiden Ingrediënten voor 4 pannenkoeken 250ml halfvolle melk2 eieren175g volkorenmeel1 tl…

Lees meer >